Диди от Костенец

Бременната млада жена, която закла гаджето си при жесток пиянски скандал в Костенец, вече е направила самопризнания.

24-годишната Даниела Стефанова наръгала Тихомир Дринков – Тиши 10 пъти, след което е опитала да скрие ножа, сменила си и дрехите, съобщава „Телеграф“.

В ранния следобед вчера обаче Диди, както я наричали приятелите и познатите й, направила пълни самопризнания.

„Убих го, защото ме караше да направя аборт“, обяснила тя пред разследващите.

Първоначално с нея бил арестуван и младеж на име Георги, но после се оказало, че той и друг мъж Стельо са свидетели срещу русата фурия.

24-годишната Диди се върнала скоро от Германия, където работела майка й и сестрите й. Хванала за гадже 34-годишния Тихомир по прякор Тиши.

Съседи споделиха вчера, че двамата ту се карали, ту се събирали, винаги всичко било съпроводено с много шум. От полицията са коментирали пред „Телеграф“, че са посещавали адреса на Стефанова няколко пъти за силен шум и пиянски свади, като са писали предупредителни протоколи.Убийството в Костенец заради фаталната Диди – била гадже на Тиши и любовница на Стельо (СНИМКИ)29-годишната Даниела Стефанова е станала повод за скандала, завършил с убийство в Костенец, съобщава…Oct 14 2019skafeto.com

Фатален любовен триъгълник: Убиха мъж в Костенец пред очите на бременната му приятелкаУбиха мъж в Костенец пред очите на бременната му приятелка в нощта срещу понеделник. Това съобщиха о…Oct 14 2019skafeto.com

loading...