Аксел Олеков

Първа снимка на убиеца Аксел Олеков, който закла 18-годишната Андрея във врачанското село Галиче, показа агенция Булнюз.

Аксел Олеков, който вчера бе арестуван за жестокото убийство на 18-годишната Андреа Руменова във врачанското с. Галиче, е направил пълни самопризнания пред разследващите. Той бе задържан заедно с братовчед си Десислав Олеков в ромската махала на селото. Аксел е криминално проявен и още няма 18 години. 

Двамата задържани били разпитвани в ареста на полицията в Бяла Слатина цяла нощ, но дълго отричали да имат нещо общо с убийството. Аксел непрекъснато давал противоречиви показания, но накрая психически се сринал и признал, че той е заклал момичето.

Така след дълги часове разпити непълнолетният Аксел Олеков от ромската махала в селото не издържал и направил пълни самопризнания в полицията в Бяла Слатина. През цялото време обаче се държал „желязно“ и правил всичко възможно да заблуди разследващите.

Веднага след като се сринал и признал за стореното, той завел ченгетата и им показал къде е скрил ножа, с който извършил престъплението. На място разказал с подробности и как е заклал красивата Андрея.

Убиецът е съсед на своята жертва и се ползва с лошо име в селото. Тази сутрин извършителят на кървавото престъпление Аксел Олеков е бил преместен в ареста във Враца. Очаква се той да бъде оставен за постоянно зад решетките.

В селото настояват фамилията да бъде изселена.

loading...