Ето какво сътвориха хлапетии на АМ

Преди дни се разбра, че часове след откриването на новия участък от автомагистрала „Хемус“ между Ябланица и пътен възел „Боаза“ деца бяха хванати да крадат елементи от мантинелата. Сега от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Ловеч публикуваха снимки на вандалската проява.
Ето какво сътвориха хлапетии на АМ "Хемус", минути след като Бойко Борисов си тръгна оттам (СНИМКИ)
Ето какво сътвориха хлапетии на АМ "Хемус", минути след като Бойко Борисов си тръгна оттам (СНИМКИ)

Малко преди 17.00 часа вчера служители на РУ-Ябланица видели как пет малолетни деца се опитват да демонтират 11 светлоотразителни елемента заедно с болтовете и гайките. Заловените ще бъдат предадени на родителите им.

Работата по случая продължават служители на РУ-Ябланица.

Припомняме, че в петък премиерът откри новия участък от АМ „Хемус“ между Ябланица и пътен възел Боаза с дължина 9,3 км.

В присъствието на министъра на отбраната Красимир Каракачанов, регионалния министър Петя Аврамова и финансовия министър Владислав Горанов движението по новия участък от „Хемус“ беше пуснато.

Според Бойко Борисов новият участък ще спести на пътуващите по направлението София – Варна поне 30 минути.Премиерът: Най-големият ми грях е, че построих на българина магистрали, но го научих да кара без париПремиерът Бойко Борисов откри новия участък от магистрала „Хемус“ между Ябланица и пътен възел Боаза…Oct 11 2019skafeto.com

Премиерът: „Апартаментгейт“ ни разби, сега партийните пастори пак леят мръсотия (ВИДЕО)Аз не се меся в изборите на този момент. Преди сме се месили на много места в страната. Сега оставих…Oct 8 2019skafeto.com

loading...