жена пирогов

42-годишна жена от Божурище е в тежко състояние в „Пирогов“, а близките й твърдят, тя е жестоко пребита от приятеля си. По случая е образувано досъдебно производство, съобщи БНР.

Жената е приета в спешната болница в „Пирогов“ на 29 декември с множество травми и фрактури. Дъщеря ѝ се обадила от болницата на управителя на хотел в Божурище, където пострадалата работи, и обяснила, че майка ѝ е пребита от приятеля си.

Управителят на хотела разказа пред националното радио, че 42-годишната жена е била системно тормозена от приятеля си.

„Доста често се случваше той да ѝ се обажда по телефона. Както аз, така и колежките са го чували. Заплашваше я! Ставаше въпрос за ревност. Постоянно имаше въпроси от сорта дали около нея има мъже, дали има колеги, които са мъже, някой, който просто да я закача или нещо такова. Наистина свръхревност. Тя съответно гледаше да прикрива това нещо или се криеше някъде на усамотено място, за да може да говори с него и да му обяснява, че всичко е наред, че не му изневерява, че в работата няма толкова много мъже. Да бъде спокоен“, обясни той.

От Областната дирекция на МВР в София потвърдиха, че работят по получен сигнал за случая. Разследват се всички възможни версии.

Разпитите продължават.

Виж още:Кошмар в Лагера: 8 хлапета бият техен връстник и снимат гаврата с телефоните си (ВИДЕО)Видео с брутално насилие над дете скандализира мрежата. Група от 8 младежи нанасят побой над свой вр…Jan 5 2022skafeto.com

130 младежи са пред блока на бияча от „Лагера“ в „Надежда“ за мъстОколо 130 младежи са се събрали в момента пред входа на бияча от „Лагера“, който преби почти до смър…Jan 5 2022skafeto.com


loading...