Копринка

На парчета е била разчленена 40-годишната жена, която беше обявена за издирване в неделя в Разград. Цяла нощ срещу четвъртък и в ранните часове на деня полицията разравя дупки на острова между двете платна към жп гарата в Разград и в посока главния път, за да вади части от тялото на жената.

От ОДМВР Разград съобщиха, че частите от трупа са били заровени на няколко места по пътя за жп гарата, предава Труд.

На място в момента продължават оперативните действия на полицията. Движението на превозни средства в района се регулира от екипи на „Пътна полиция“. Задържан е мъжът на жертавата на 44 г.

Силвия Петрова е била убита в събота към 2 часа от мъжа си, мексиканец с испанско гражданство.

44-годишния мъж ѝ отрязал главата в банята, после разчленил трупа и почнал да го изнася в чували с колелото си. В отделни дупки заровил части от тялото на жена си. Сутринта в четвъртък криминалистите стигнали до последната, където била главата на жената.

„Изключително хладнокръвен убиец. От неделя до сряда вечерта въобще не проговори, все едно нищо не се е случило. Полицията говори с него, близките на жената, приятели. В събота, след убийството ходил да яде и пие с трите им деца, без да му мигне окото“, казаха потресени криминалисти.

При обявяването на жената за издирване беше съобщено, че е излязла в събота сутринта на разходка и е поела по обичаен маршрут към местността „Пчелина“. Не се прибрала и в неделя и баща ѝ я обявил за издирване. Телефонът ѝ бил изключен от събота. Не се знаеше и къде са документите ѝ и надеждата беше, че жената е заминала нанякъде и е жива.

Полицията е претърсила целия район, където се твърдеше, че е ходила, но без резултат. Оказало се, че жената е убита и заровена в дупки в противоположна посока.

Към момента няма данни какво е довело до жестокото убийството.

Още от Криминално


loading...