Столипиново

Появиха се още разкрития около зверското престъпление в Казанлък. Припомняме, че около 2 часа през нощта днес на телефон 112 в града е подаден сигнал от съседи на ап. В бл. 15 от жк. „Източно“ за странни шумове.

При пристигане на място униформените установили, че зад двете заключени врати се чува вой на куче. След разбиване на вратите, вътре са открити все още топлите тела на 36-годишния наемател Николай и собственика на гарсониерата – 44-годишния Жельо.

По телата имало множество рани от хладно оръжие. В стаята са открити множество бутилки алкохол.

Лицето на единия от мъжете е било нахапано и обезобразено. Предполага се, че това е сторено от расовия пес на собственика, куче от породата дого аржентино. Рано днес кучето бе изведено от апартамента.

Според съседите Жельо и Николай вчера късно след обяд поръчали на такси да им занесе голямо количество бира и пица. По-късно през нощта последвала нова поръчка, но таксиметровият шофьор отказал.

В стаята е намерен мобилен телефон, от който малко преди полунощ е направен опит да се набере телефон 112, който останал неуспешен.

„Двамата мъже не са криминално проявени“, съобщи началникът на ВПУ Казанлък Христо Петров, цитиран от Монитор.

Предполага се, че става дума за възникнал пиянски скандал. Собственикът имал малка строителна фирма, той работел като шпакловчик. Наемателят се занимавал със животновъдство. Извършват се допълнителни огледи.

Виж още:Казанлък се вледени, кървав апартамент осъмна с два трупаКървав инцидент е станал през нощта в блок № 15 на кв. „Изток” в Казанлък. Две жертви са открити в е…Jun 15 2020skafeto.com

loading...