Иво Масларов

Злоупотреба с пагон! Полицай от Пловдив е завлякъл десетки семейства с хиляди левове. За да му дадат пари на заем, хората са се принуждавали да теглят кредити.

Сред измамените има и пенсионери, които затънали в борчове, информира Нова телевизия.

Част от потърпевшите са завели дела и ги спечелили. Въпреки сигналите, полицаят продължава да работи в пловдивската полиция.

Част от потърпевшите са от пловдивското село Войсил. Завлечени с пари са над 30 души. Голяма част от тях обаче се страхуват да застанат пред камера.

Потърпевша от селото, на която полицаят дължи повече от 2500 лв. Разказва, че той бил квартален за Войсил и други околни села. Разказва и за друг човек, болен от диабет дал на Йордан Стойнов сума пари, която също не получил обратно. На мнение е, че хората ги е страх и според нея някой го закриля.

Друг потърпевш обясни, че е дал 2000 лв. на Стойнов за документи. Той му обещал да продаде земи и да върне парите. Вече 4 години развитие няма.

Полицията е назначила проверка по случая „Злоупотреба с пагон“.Лудост: Подивял шофьор се опита да прегази полицай в БургасЗадържаха шофьор, опитал се да блъсне спиращия го за проверка полицай. Това съобщиха от ОДМВР – Бург…Nov 18 2019skafeto.com

Синът на полицейски шеф от Перник загина мистериозно на ловМлад мъж е починал по време на лов в Брезнишко. Трагедията се е разиграла в събота сутринта, уточняв…Nov 17 2019skafeto.com

Още от Криминално


loading...