Ивайло Колев

Ивайло Колев е бил нападнат и бит, а в момента е в болница. Това съобщиха от екипа на музиканта с пост във Фейсбук страницата му.

Вчера Ивайло Колев трябваше да изнесе концерт-трибют на Майкъл Бубле, по време на който да бъде и предпремиерата на баладата му „Светлина“. Заради инцидента обаче събитието бе отменено.

Звездата на Ивайо Колев изгря с първото музикално риалити в България – „Star Academу“, където макар да се класира на второ място, се превърна в любимец на широката публика. И въпреки добрия старт на кариерата си у нас, няколко години по-късно той напусна страната ни, преследвайки мечтите си по широкия свят. Местата, на които е живял, са редица – Италия, Англия, Чили, Бразилия. Навсякъде, където съдбата го е отвела, той трупа опит и бележи успехи, които може да прибави към своята биография, като факта, че е пял на една сцена с легендарния Том Джоунс. През 2010 г. излиза песента му „Моя“, която е в дует с Васил Найденов, а само 5 г. по-късно печели конкурса „Бургас и морето“ с „Вече знам“. Оттогава странстването му по света сякаш е приключило, поне засега, но не и желанието му да твори качествена музика. Наскоро излезе сингълът му „Не като мен“ – резултат от почти 2-годишно „мълчание“.

Във вторник, в откровено интервю за Дир.бг Ивайло Колев сподели както за хубавите, така и за тежките моменти от живота си. Без да подозира какво ще му се случи само ден по-късно.

Още от Криминално

loading...