капана жертви

Още жертви на нападение от собственика на заведение в „Капана” в Пловдив. Мъжът, който нападна продавача на чорапи Митко, е бил и жена от общинското предприятие “Чистота” в града.

Инцидентът станал на 22 май сутринта. „Към 9 часа, когато с работничките почиствахме квартала, към нас се приближи господинът. Той крещеше срещу жените, защото не бил доволен как са почистили. Казах му да се обърне към мен, да разговаря с мен и да остави жените да работят. Тогава той скочи срещу мен. Каза, че не е доволен, че те не знаят как да работят, че те са длъжни да почистват около масите“, разказа пред NOVA Евгения Арабаджиева, контрольор в ОП „Чистота“ – Пловдив.

„Излезте от „Капана“, махнете се от квартала – това му бяха думите. Аз му казах, че трябва да продължим работа, при което той скочи още по-настървено към мен, започна да ме блъска с цяло тяло, крещеше ми, стоеше на сантиметър от лицето ми“, обясни още Арабаджиева.

„По същия начин се отнасяше и към жените, 15 минути беше това блъскане и това словестно нападение към мен и жените. Опитах се да го избутам. Още същия ден помолих полицаите, които бяха във квартала, за помощ, оказаха ми съдействие и ме посъветваха да подам жалба срещу въпросния господин“, каза жената.

Мария Маджарова разказа, че Ивайло Пенов и с нея се е държал грубо. „Той дойде първо при мен и ме попита защо не метем и при него. Аз му обясних, че ще отидем и там, след като си свършим тук работата, след което ме пита кой е отговорник. Той започна да я блъска и аз бях отстрани, попитах го с жени ли ще се кара и той се обърна с юмрук срещу мен и почна пак да се кара с началничката“, обясни жената.

Виж още:Добри хора изкупиха чорапите на бития Митко в ПловдивСнощи в Пловдив се състоя „Чорапена революция“. Стотици гражданиизлязоха да протестират срещу бития …May 29 2021skafeto.com


loading...