Кристиан Николов

Фактите за житие-битието на убиеца на журналиста Милен Цветков Кристиан Николов се разкриват един по един в хода на времето и не малка част от тях са с откровено скандален характер.

Наскоро стана ясно, че в двора на луксозната къща, в която живее Кристиан, се отглеждат кокошки и петли, а скандалния факт огласиха негови потресени съседи от столичната улица „Любен Каравелов“.

„Кокошарникът е в двора, точно до оградата на имота, на сантиметри от тротоара. Не може да се спи – в ранни зори петелът започва да кукурига, а през деня кокошките кудкудякат, докато снасят яйца“, разказа жител на съседната кооперация, който не може да повярва на това, което се случва в центъра на София, пише „Галерия“.
Убиецът на Милен Цветков тормозел съседите си (СНИМКА)

Последното, което се очаква да бъде видяно в тузарския имот, купен от майката на Николов – Десислава Пешева, е кокошарник. Самата тя е съдружник на Миньо Стайков във Винпром „Карнобат“, освен това участва и в още много фирми. Бизнес империята й се оценява на десетки милиони.

Съседите нямали представа кои са обитателите на луксозната къща, докато не разбрали от новините, че полицията е претърсвала имота след инцидента на 19 април, когато Кристиан заби с висока скорост джипа си в колата на журналиста Милен Цветков и го уби на място.

Обитатели от съседните кооперации пък, издават, че в къщата често се вдигали шумни купони, а когато музиката най-накрая утихвала, шумът продължавал с кудкудякане на кокошки. „То и преди беше ад, но това сега е повече от недопустимо – оплаква се съседка – Все едно имам курник в хола“. След оплаквания и на други съседи, и най-вече след трагедията с Милен Цветков, курникът е разрушен, и кварталът се събужда в тишина.

Виж още:Бивш следовател: Убиецът на Милен Цветков може да е действал умишленоПо повредите на двата автомобила вещите лица ще установят скоростта, с която е карал водачът, помел …Apr 30 2020skafeto.com

loading...