андрея сама

Това е един ужас, в който ни въвлече някакъв психопат. Брат ѝ е едно тяло, което няма душа. Баща ѝ е още по-зле. Това заяви майката на братовчеда на зверски убитата Андрея в Галиче, който пръв е намерил момичето.

„Искам го в ръцете си жив. Това, което е направил, това да му направя. Глава за глава. Детето ми не може да спи. На лексотан и диазепан е. Той (Аксел – бел. ред) има криминално минало. Защо са го пуснали. Защо, защото е бил непълнолетен. Да порасне и да извърши ново зверство“, пита жената.

„Това ли заслужаваме. Ние, които сме оставили държава си, за да ги отгледаме“, вайка се още тя.

От своя страна синът ѝ заяви, че сигурно цял живот ще помни случилото се. „Няма закони в България. Те влизат в затвора за 5-6 години за убийство и излизат завършени убийци. Доживотна присъда искаме“, поясни още момчето.
Лелята на Андрея се е върнала от чужбина. В нейния дом детето е живяло, докато бащата е бил в чужбина, учила е в местното училище. „Как може да се чувстваш, когато ти убият детето, което си отгледал. Той не уби един човек, той уби четири човешки живота. И искат да го пуснат. Ами той ще излезе престъпник, още по-зрял, в силата си. Това не трябва да се позволява. Тези малки дечица, които минават, как да живеят“, каза лелята Невена.

Братовчедът Асен, който е открил тялото, заяви: „Потресени сме като казват, че няма да лежи толкова много. Искаме доживотна присъда. Той не е дете, той е изрод. Изрод уби дете. Миналата година той почти уби един бездомник до смърт и не знам защо е на свобода. Той е потенциален убиец, като излезе на свобода ще убие още хора. Той няма съвест. Всички хора в селото се уважаваме. Не съм подозирал, че нещо такова може да стане“, посочи той пред БТВ.

В същото време се появи и дядото на Аксел и влезе в словесна битка с жената.
„Аз не съм аз виновен. Ние го отгледахме, но не сме знаели, че е убиец. Той си е имал баща, майка, по чужбина са. Ние не сме виновни. Аз убиец ли съм, кажете ми кого съм убил. Той не е стоял тук в махалата, живеел си е в българската къща. Той при нас не стоеше“, нареждаше мъжът. Възрастният човек също иска най-тежкото наказание.

В същото време от сутринта тече специализирана полицейска операция на територията на село Галиче, област Враца. Това съобщават от пресцентъра на МВР. В 6.30 часа днес, на територията на село Галиче, област Враца е започнала специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, за проверка на лица с криминални прояви и срещу нарушения на обществения ред. На място има засилено полицейско присъствие. Проверява се всеки, който влиза в населеното място.

Виж още:Ето го касапина, признал, че е заклал Андрея в ГаличеПърва снимка на убиеца Аксел Олеков, който закла 18-годишната Андрея във врачанското село Галиче, по…Jan 12 2020skafeto.com

loading...