Майката на Дарина

Майката на жестоко убитата Дарина Министерска – Ваня, изригна в мрежата след днешното заседание на Софийски градски съд. Повод за гневния й коментар е държанието на убиеца на Дари и едногодишната й внучка Никол – Викторио Александров.

Днес се проведе първото, т.нар. разпоредително заседание по делото за убийството на майка и дъщеря, а същинският процес ще стартира на 22 януари.

„Висша форма на наглост, безочие, безсърдечност! Вместо да сведеш глава виновно, да се обърнеш и поне едно извинявай да кажеш, ти се държиш по възможно най-наглият начин! Да бъде иззета Фейсбук комуникацията на Дарина, както и да се докаже дали наистина е работела? Или се е водила фиктивно на работа!

Що за безсърдечен изрод трябва да си, да поискаш подобни неща? Дори и да е имало изневяра, това не може да е мотив за подобна жестокост!“, гневи се почернената майка.

„Малката Никол и тя ли е изневерила? И тя ли носи вина за нещо? Нищо не те оправдава, изверг безочлив!“, добавя Министерска.

И попита думите „идвам, идвам“, изречени от Викторио, като заплаха към семейството си ли трябва да приема. „Отвращаваш ме, Викторио! Мястото ти е зад решетките ДО ЖИВОТ!“, посочва в заключение майката на Дарина Министерска.

Виж още:Потрес! Убиецът на Никол и Дарина се заканва на родителите ѝ в съда, топи мъртвата си жена29-годишният Викторио Александров, който е подсъдим за убийството на приятелката си Дарина Министерс…Dec 10 2019skafeto.com

loading...