Марангозова

Фараонката Станка Марангозова е говорила по телефона с баща си точно 1 минута преди да я разстрелят. Тя затворила и тръгнала да си сваля колана, когато килърът на мотор потропал на стъклото ѝ, пише в. „Телеграф“.

Щом го спуснала и поела в ръка бялата изкуствена роза, той я разстрелял с 3 куршума в главата и избягал, разкриват от МВР.

Справките са показали, че 46-годишната аферистка, отмъкнала милиони левове от различни жертви, не е разговаряла по мобилния си телефон в момента на покушението.

В хода на разследването станало ясно още, че убиецът е гръмнал Марангозова с пистолет „Макаров“. Той, обаче, бил преправен, разкриха криминалисти.

Смята се, че става дума за професионален килър, което издали стрелбата и разположението на куршумите в главата на фараонката.

Огледът на местопрестъплението показал, че Станка дори не е успяла да си свали предпазния колан по време на разстрела.Ликвидираната фараонка Марангозова – с имоти от София до морето и оборот от 30 млн. леваПоказно разстреляната фараонка Станка Марангозова е купувала имоти от София до морето в силните си г…Oct 13 2019skafeto.com

Нова хипотеза – Марангозова може да е убита от любовникВъзможно е убийството на бизнесдамата Станка Марангозова да е извършено от бивш приятел. Той не е бо…Oct 11 2019skafeto.com

Килърът на Станка Марангозова бил аматьор, прикривал пистолета с изкуствена розаАматьор е застрелял 46-годишната Станка Марангозова снощи в столичния квартал „Младост“, показват пъ…Oct 11 2019skafeto.com

loading...