Маринела Арабаджиева безсъзнание

В късните часове на 19 ноември Маринела Арабаджиева е приета в безсъзнание в интензивно отделение на МВР болница.

Бизнес дамата вече е стабилизирана. От здравното заведение не коментират какво е състоянието й, информация за него ще съобщават само на близките на Арабаджиева.

Състоянието на Маринела Арабаджиева очевидно е тежко, след като е наложено преместването ѝ от болницата на затвора в МВР-болница. Това съобщи нейната адвокатка Ина Ллучева пред БЛИЦ.

В средата на септември бизнесдамата бе пусната под домашен арест с решение на Специализирания наказателен съд заради здравословното й състояние. Ден по-късно Спецпрокуратурата протестира изменението на мярката.
Арабаджиева има проблеми със сърцето и кръвното налягане и неведнъж е колабирала в ареста. През септември тя бе с опасност за живота. Хипертония втора степен, спиране на моторните функции на жизненоважни органи. Това е поредният път, когато я извеждат, за да я настанят за лечение в болница.

Ветко и Маринела Арабаджиеви са обвинени в участие в организирана престъпна група и пране на пари. Двамата бяха задържани в Испания, където по-късно стана ясно, че са се укривали в къщата на Георги Семерджиев в Кабрера де Мар, в близост до Барселона.

За разлика от Маринела Арабаджиева Евгения Банева беше освободена от прокуратурата преди няколко месеца заради здравословни проблеми.Ветко се раздели с „Маринела”?Поредният хотел от колекцията на милионера Ветко Арабаджиев смени управата си. Към момента 5-звездни…Aug 20 2019skafeto.com

Спират дейността на хотела на Арабаджиеви – „Маринела“Върховният административен съд е разпоредил затварянето хотел „Маринела“ за седмица, съобщи БНР. Спо…Dec 1 2018skafeto.com

loading...