гешев народното събрание

„Мутрите свършиха, в България дойде законът“ – това обяви избраният за главен прокурор Иван Гешев.

Разбрах, че при задържането снощи Стайко Стайков отново се е обаждал на телефон 112, че го отвличат. Явно при него става рецидив. Да смени репертоара и да измисли нещо по-свежо. Така Гешев коментира в Бургас поведението на задържания снощи в София Стайко Стайков – син на алкохолния бос Миню Стайков.

29-годишният Стайков се возел в брониран автомобил с въоръжени мъже и отказал да даде документите си за проверка. Пред органите на реда той обяснил, че е тръгнал на автостоп към Айтос и така се озовал в джипа. Синът на Миню Стайков е задържан за 24 часа за осуетяване на полицейска проверка и се намира в Четвърто РПУ в столицата. Образувано е разследване под наблюдението на Софийската районна прокуратура.

„Трябва да е ясно, че в България не живеем в страната на мутрите, те свършиха, тези които ще се движат с кортежи, ще нарушават закона, влизат в дискотеки и ще блокират половината дискотеки. Ако не са разбрали, че не живеем в 90-те години, ще го разберат по трудния начин- като се сблъскат със закона“, допълни Гешев.

Според главния секретар на МВР Ивайло Иванов, Стайко Стайков е отказал да съдейства при проверка на брониран автомобил и негов кортеж.

„Бил се качил в колата на стоп? В брониран автомобил и с въоръжени хора? Това аз го приемам като подигравка с колегите“, коментира той.

Гешев добави, че по делото за разкритите контрабандни цигари в Карнобат, за което бе задържан Миню Стайков, предстои внасяне на обвинителен акт в съда.

Виж още:Арестуваха сина на Миню Стайков в СофияСинът на бизнесмена Миню Стайков – Стайко, е задържан снощи в София, съобщи Нова телевизия. По инфор…Dec 5 2019skafeto.com

loading...