Орлин Евгения

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Нарцистичен и неуверен в себе си. Така психолозите описват Орлин Владмиров, който уби съпругата си Евгения. Докато правил самопризнания, той нито веднъж не казал, че съжалява. Младият мъж и баща му останаха за постоянно в ареста, пише GlasNews.

Младата жена бе обявена за издирване на 13 октомври. Стана ясно, че съпругът й я е убил, а баща му е помагач – скрил е трупа й.

Бащата на Орлин – Пламен, е дългогодишен кадър на службите. Отговарял е за района на Перник, като агент на ДАНС. Там той скрива и тялото на Евгения, след като синът му я е убил.

Цял месец Орлин симулира, че търси съпругата си, наема и частен детектив, без да подозира, че случаят е разплетен още в първите дни.

Той и баща му са основните заподозрени. Причината те да не бъдат задържани и обвинени, още след като младата жена е обявена за издирване, е именно липсващото тяло.

GlasNews разполага със записи на Орлин Владимиров. Разговорите му с Тина Ивайлова са от 20-ия ден на издирването и ден преди да го задържат.

Разговорите и в двата случая са след като вече има доказателства, че той е убил съпругата си, а баща му Пламен е скрил тялото й.

Записите са анализирани от експертите от екипа на криминалния психолог Тодор Тодоров.

Това е разговор с Орлин Владимиров по телефона – 20 дни след като съпругата му изчезва.

Виж още:Орлин Владимиров убил жена си Евгения, докато детето е на градина36-годишният Орлин Владимиров е бил заподозрян за убийството на съпругата си Евгения още на 14 октом…Nov 15 2021skafeto.com

Мъжът на Евгения призна защо я е убилПълни самопризнания е направил съпругът на изчезналата и убита Евгения Владимирова. Прокуратурата по…Nov 13 2021skafeto.com

Трима са задържаните за убийството на красивата Евгения, тялото намерено в куфарТрима са задържаните за убийството на 33-годишната Евгения Владимирова, съобщи шефът на отдел „Разсл…Nov 13 2021skafeto.com

Съпругът на изчезналата Евгения: Нещо крият… И подозират мен„Имам чувството, че нещо се покрива… Не ми се дава никаква информация за хода на издирването на Евге…Oct 28 2021skafeto.com


loading...