рачков строг режим
Петър Рачков

Районната прокуратура в Бургас е внесла в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 41-годишния брат на актьора Димитър Рачков – Петър, предава Дир.бг.

Мъжът е обвинен в държане на метамфетамин и оказване на съпротива на полицейски служители. Това са поредните арест и обвинение за Петър Рачков, който е с дълго криминално досие.

Преди 10 дни братът на Димитър Рачков си спретна гонка с полицията в района на град Средец. От прокуратурата уточняват, че мъжът на два пъти е оказал съпротива на полицейски служители, пречейки им да изпълняват служебните си задължения. Освен това при ареста той е изхвърлил кутийка с осем топчета, съдържащи метамфетамин.

При първия от случаите, Петър Рачков не се подчинил на подаден звуков сигнал от служителите на реда. Той не спрял управлявания от него автомобил, за да избегне проверка. Използвал заблуждаващи маневри и навлязъл в лентата за насрещно движение, с което създал предпоставка за настъпване на пътно-транспортно произшествие.

При втория случай, 41-годишният бургазлия блъснал застигналия го полицейски автомобил, движейки се на заден ход, след което оказал съпротива при арест – буйствал и бутал полицейските служители с ръце.

Положението на Петър Рачков се утежнява и от факта, че той е осъществил престъпленията в изпитателния срок на присъда, постановена му за разпространение на наркотични вещества. Същевременно той е предаден на съд от Окръжна прокуратура – Бургас за противозаконно държане на високорискови наркотични вещества, с цел разпространение.

Виж още:Братът на Рачков пак сгази лука, този път няма да му се разминеБратът на популярния български актьор Димитър Рачков – Петър, е арестуван докато продава пико на кли…May 26 2019skafeto.com

Братът на Рачков се докара до просешка тоягаБратът на Димитър Рачков изпаднал във финансов колапс и едва успявал да се прехранва, доверяват него…Mar 8 2019skafeto.com

Братът на Рачков разкри огромна драма пред съда! Ето с колко пари му се налага да живееДимитър Рачков е един от талантливите и обичани от повечето българи комици у нас. Той, заедно с коле…Nov 9 2017skafeto.com


loading...