Прегазената жена

Млада жена от ромския квартал в с. Гърмен е прегазената снощи на пътя между селата Хвостяне -Дъбница. Самоличността й е установена, пише 24 часа.

Жената е избягала след скандал с мъжа си. Тя е бягала по пътя, а съпругът й я гонел. Прегазена е била от БМВ, в което са пътували четиримата дрогирани младежи от Хвостяне и Блатска. Те са я прегазили неумишлено, защото не са я видели в тъмното, е първоначалната версия на полицията. Сред задържаните са братовчедите Р. А. и Н. А. от Хвостяне.

Окръжна прокуратура образува разследване за смърт, причинена в резултат на пътно-транспортно произшествие.

Работи се по различни версии за установяване на механизма, по който е причинена смъртта и лицето, което го е причинило.

Четирима са задържани за 24 часа и срещу тях още няма повдигнати обвинения. Те имат някаква връзка с фактите, които се изясняват, обясниха от прокуратурата.

Виж още:Влачиха, обезобразиха и прегазиха с кола жена край Гоце ДелчевЖена е била прегазена и обезобразена в Гоцеделчевско, полицията разследва убийство, съобщи bTV. Тял…Jan 30 2022skafeto.com

Шестима вече са задържани заради прегазеното 17-годишно момиче в ГоцеделчевскоЖертвата на зверското прегазване на пътя в Гоцеделчевско е 17-годишно момиче от Гърмен, разкриха на …Jan 30 2022skafeto.com


loading...