прободена с нож

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

21-годишна жена е с опасност за живота, след като е била прободена с нож в областта на главата. Инцидентът е станал около 5:15 часа тази сутрин в частна квартира на ул. „Хаджи Димитър“ в Бургас, обитавана от пострадалата и 27-годишната й сестра, съобщиха от Областната дирекция на МВР в морския град.

За нападението е задържан 21-годишен криминално проявен мъж. Пострадалата е откарана в УМБАЛ-Бургас, където лекари извършили спешна оперативна намеса за спасяване на живота й.

Към момента е известно, че на адреса, обитаван от двете сестри, имало младежко събиране. След приключването му, в жилището останал да спи 21-годишният мъж, както и наемателките на квартирата. По неустановени до момента причини мъжът, след употреба на значително количество алкохол, намушкал с нож в областта на главата връстничката си, чиято сестра в опита си да я защити също получила прорезни рани по лявата ръка. 27-годишната жена е получила медицинска помощ и е освободена за домашно лечение.

Извършителят е задържан за срок до 24 часа, пише Дир.бг.

От УМБАЛ-Бургас информираха, че пострадалата е настанена в Отделението по реанимация и ще претърпи поредица от животоспасяващи операции. Започнала е акция по кръводаряване.

Всеки здрав човек от 18 до 65-годишна възраст, който желае да помогне, може да отиде в Отделението по трансфузионна хематология на УМБАЛ- Бургас и да дари кръв, като кръвната група не е от значение, посочиха от пресцентъра на болницата.

Още от Криминално


loading...