автоджамбази Надежда мъртва попфолк певица пловдив

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

8 души са в ареста след масов бой в плевенското село Радомирци. Сигналът за мелето е получен вчера около обяд в полицията в Червен бряг, предава Телеграф.

Екшънът започнал след сбиване в частен дом и прераснал в бой между две фамилии. В мелето е пострадал 47-годишен мъж, който сам е отишъл в Спешния център в Червен бряг. Медиците установили, че той има разкъсно-контузна рана на главата, счупена дясна предмишница и травма на гръдния кош. Опасност за живота му няма.

След полицейска проверка е установено, че в дома на пострадалия са нахлули четирима мъже на 53, 43,39 и 34-годишна възраст. Те счупили десет прозореца ПВЦ дограма с различни размери. На местопрестъплението е извършен оглед, при който са иззети два ножа, вила с четири зъба, вила с два зъба, кирка, гилза 9 мм., брадва, кания за голям нож /мачете/ и други вещи, съотносими към деянието.

Впоследствие са извършени претърсване и изземване в жилището на единия от нападателите – 43-годишния. Оттам обитателка на дома е предала с протокол за доброволно предаване въздушна пушка „SAS“ – калибър 5,5 мм, газ-сигнален пистолет „Зораки“ с три боеприпаси и газ – сигнален пистолет „Валтер“ 9 мм.

Уведомен е прокурор при РП – Плевен. Образувано е досъдебно производство.

Виж още:130 младежи са пред блока на бияча от „Лагера“ в „Надежда“ за мъстОколо 130 младежи са се събрали в момента пред входа на бияча от „Лагера“, който преби почти до смър…Jan 5 2022skafeto.com

Кошмар в Лагера: 8 хлапета бият техен връстник и снимат гаврата с телефоните си (ВИДЕО)Видео с брутално насилие над дете скандализира мрежата. Група от 8 младежи нанасят побой над свой вр…Jan 5 2022skafeto.com