мездра изнасилване

Издирваната 19-годишна девненка Румяна Ержанова, която беше обявена от майка ѝ за издирване в края на август, е установена от органите на реда. Това съобщи varna24.

Стана ясно, че красавицата е забегнала по любов с новото си гадже зад граница и е в отлично здраве. В същото време обаче двете ѝ невръстни дечица са оставени на грижите на баби, твърдят запознати.

Румяна е майка на две малки дечица. За по-голямото, което е на две годинки, се грижат родителите на бившия ѝ мъж, а за по-малкото – бебе на 10 месеца – майка й.

Припомняме, че до обявяването на младата жена за издирване се стигна, след като на 24 август Румяна тръгнала за работа в хотел на „Златни пясъци“, като това трябвало да е първият ѝ работен ден. Вечерта служебният микробус я върнал до Варна, откъдето трябвало да хване автобус до Девня.

Обадила се на майка си преди да се качи в автобуса и от там следите ѝ изчезнали. Майката на момичето подала сигнал в полицията четири дни по-късно, че дъщеря ѝ не се е прибрала, като споделила тревогите си, че може да е попаднала в ръцете на сводници. В същото време намекнала, че не иска да се грижи за бебето, зарязано от дъщеря ѝ.

Още тогава запознати с нрава на момичето предположиха, че младата красавица е намерила нова „тръпка“, при която се е приютила.

По непотвърдена информация младата девненка е решила да търси препитание и щастие с новата си половинка в Германия.

Още от Криминално

loading...