проституция лондон

Трима души, обвинени за организиране на престъпна група, занимаваща се с проституция и управление на бардаци в Източен Лондон, използващи жени, жертви на трафик във Великобритания, бяха осъдени общо на 24 години, пише Newham Recorder.

Те управлявали незаконни бардаци в Уест Хем Лейн в Стратфорд, в Уудфорд Грийн и на адрес в Лейтън.

34-годишната Елеонора Василева получи  11 години, докато Илия Михайлов, 31, живеещ на същия адрес в Alnwick Road, получи 10 години.

Третият, Мариан Нинов Василев, на 34 години от Уудфорд Грийн, беше осъден на три години.

Тримата български граждани бяха арестувани след сигнал към Скотланд Ярд от българските власти, че в Лондон функционира мрежа за организирана престъпност.

Осъденият за търговия с жени Васил Телбизов: Златка ми беше най-оборотното момиче!Осъденият многократно за търговия с плът Васил Телбизов е човекът, който поема Златка Райкова, още к…Dec 14 2018skafeto.com

Василева и Михайлов също бяха осъдени на 15-годишна ограничителна заповед за робство и трафик, докато Михайлов беше допълнително осъден за кражби, отправяйки заплахи за убийство и притежаване на забранен електрошоков пистолет.

Служители, претърсили адресите им, откриха пари, наркотици от клас А и замаскиран пистолет за зашеметяване.

Има сделка за Брекзит!Преговарящите от страна на ЕС и на Великобритания са постигнали сделка за Брекзит. Това се казва в и…Oct 17 2019skafeto.com

loading...