Слави Ангелов футболни хулигани

Футболни хулигани са сред заподозрените за побоя над известния разследващ журналист и главен редактор на „168 часа” Слави Ангелов, съобщава сайтът Лупа.бг.
Късно вчера Ангелов бе нападнат пред дома си на бул. „Дондуков” от двама маскирани мъже, въоръжени с метални тръби. Агресорите са удряли журналиста, докато той загуби съзнание, а трети е записвал инквизицията с мобилния си телефон.

„Една от версиите е, че Слави Ангелов е станал жертва на футболни хулигани. За това подсказват няколко неща, освен това са носили маски с черепи и кости, каквито носят членовете на една определена групировка. Все още се разследва дали побоят е поръчан, или Ангелов е бил сбъркан с някого. Разследват се и други версии, но основната е, че той е нападнат от футболни хулигани”, коментира столичен криминалист, цитиран от Лупа.бг.

В момента МВР извърша издирвателни мероприятия и очакванията на криминалистите са да заловят съвсем скоро нападателите.

„Паркирах колата и тръгнах към къщи. Пред мен вървеше един съсед. Щом той влезе във входа, видях човек с маска. Отначало не обърнах внимание, защото сега много хора ходят с маски, но тази беше с маска с череп и кости“, разказа Слави Ангелов пред в. „24 часа“. Когато се свестил след побоя, на място имало полиция. Дошла линейка и го откарали в болница.

Слави Ангелов е сред най-популярните разследващи журналисти в България, пише основно по криминални теми в „24 часа“ от средата на 90-те години на миналия век. От 2011 г. е главен редактор на в. „168 часа“. Автор е на книгата за подземния свят у нас „9 милиметра“, бил е сред сценаристите на първия сезон на сериала „Под прикритие“. Женен е за журналистката и Татяна Тасева, която в момента е част от екипа на предаването „Референдум“ по БНТ1.

Виж още:Пребиха с метални пръти журналиста Слави АнгеловИзвестният разследващ журналист и главен редактор на „168 часа“ Слави Ангелов е бил пребит пред дома…Mar 17 2020skafeto.com

loading...