убийството на Удо Ланге

Труп на 58-годишна жена е открит на стадиона в Сопот към 7.20 часа тази сутрин. Това съобщи на брифинг в Рогош главният секретар на МВР Петър Тодоров.

Той уточни, че към момента текат процесуално-следствени и оперативно-издирвателни мероприятия и по първоначални данни причината за смъртта на жената са удари с предмет.

В момента има заподозряно лице, подчерта Тодоров и допълни, че тялото на жената е намерено от пазача на стадиона.

Жертвата е на 58 години, а евентуалният извършител, който е заподозрян към момента, е 47-годишен мъж, съобщи БТА. Двамата са живеели на семейни начала.

Явно става въпрос за битов конфликт, но повече подробности ще бъдат изнесени на по-късен етап, каза още главният секретар. Той бе в село Рогош по повод тройното убийство извършено вчера в късния следобед.

Виж още:Екзекуция до Пловдив – тройно убийство в село РогошТройно убийство е станало в пловдивското село Рогош, съобщи БНР. За жестокото престъпление, случило …Aug 7 2022skafeto.com

Задържаха тройния убиец: „Вече бяха умрели, а той зареди и продължи да стреля по тях“Има задържан заподозрян за тройното убийство, случило се вчера привечер в пловдвското село Рогош, съ…Aug 7 2022skafeto.com


loading...