трагедия пловдив

Социалните в Сандански са запознати с тежките проблеми у семейството на горския Георги Трайков и жената, с която той живее на семейни начала и която снощи закла двете им деца.

Преди два дни Георги и Кристина подписали протокол в местната социална служба, че няма да се карат и ще осигурят здравословна среда за развитието на децата си, пише Струма.

Преди около месец Кристина взела децата и се изнесла при родителите си, но впоследствие размислила и се върнала при Георги, въпреки несъгласието на родителите си, съвместното им съжителство да продължило.

За скандалите знаят и всички съседи, които снощи чули писъците на децата, сигнализирали на 112. Бащата се прибрал и като не успял да влезе, разбил вратата и се натъкнал на ужасяващата гледка. Хукнал към полицията и посрещнал тръгналите вече към адреса полицаи. Страшна трагедия, коментират хората днес.

А близките на Кристина признават: „В последния месец не беше добре, нещо ставаше в главата й, говореше несвързани неща, явно е отключила заболяване… Кристина ще бъде прегледана от експерти психиатри за установяване на състоянието й.

Мотивът за кървавото престъпление?!

Неясен, защото какъв мотив може да има човек, който не е на себе си, вследствие на тежко психично разстройство. Днес къщата на семейството е оживена. Влизат хора, облечени в черно, за да напомнят за ужаса от снощи.

Темата е най-коментирана в Сандански.

Кристина преряза гърлата на двете си деца, на 3 и 5 години, и си призна: „Те искаха да ми ги вземат, ето нека ги вземат сега!“, каза жената пред полицията. Образувано е досъдебно производство за двойното убийство, потресло страната.

Виж още:Майката, убила двете си деца: Искаха да ми ги вземат? Е, нека ми ги вземат сега!Майката, убила двете си деца в Сандански, признала всичко пред полицията. „Искаха да ми ги вземат?!!…Nov 20 2020skafeto.com

Ревност и борба за родителски права белязали жестокото убийство на дечицата в СанданскиНормално семейство, което преди няколко месеца започва да преминава през ада. Така близки и приятели…Nov 20 2020skafeto.com

loading...