Стайков подарък

Има приятелство и между затворници и шефове на зандани, показва случка от преди дни в Софийският централен затвор. Алкохолният бос Миню Стайков е подарил скъпи слънчеви очила на шефа на пандиза Десислав Трайков, разкриха лишени от свобода, пише Lupa.bg.

Тези дни началникът на столичния затвор се разнасял гордо с тъмни очила, нищо че над зандана нямало слънце. Цената на цайсите е около 4000 лева, твърдят свидетели на случката.

Гордият ръководител вдигал и свалял очилата, явно за да акцентира на това, колко добре изглежда.

За негово съжаление обаче, задържаният за пране на милиони левове Миню Стайков казва пред тарторите на затвора, че той е подарил скъпите очила на Десо Трайков.

Случката се раздува за минути и целия затвор започва да се бъзика за добрите отношения между шеф на затвора и богаташът, лишен от свобода.

Припомняме, че преди време началникът на затвора беше близък и с балканския наркобос Будимир Куйович. За кратко това костваше поста на Трайков, който си даде оставка от шефския стол, след като стана ясно, че кримигероя от Сърбия е пуснат незаконно в отпуск от Софийския централен затвор.

Тихомълком обаче след скандала Десислав Трайков се върна като шеф на Софийския централен затвор, а отношенията му с Куйович рязко се влошиха. Говори се, че наркобосът дори водил дела срещу бившия си приятел.

Вижте още:
Синът на Миню Стайков крещи в съда: Тук сте само комплексари!Съдийката по делото срещу Миню Стайков и още 12 души за източване на еврофондове отказа да си направ…Oct 8 2020skafeto.com

Миню Стайков се опитал да прецака конкуренти, но арестували негоИнтересна история за наивна грешка на бизнесмена Миню Стайков се носи като информация в Софийския це…Sep 17 2020skafeto.com

loading...