Диян Готвача

След изготвената ДНК експертиза се доказва, че откритите останки са на брокерката Теодора Бахлова, повдигнато е обвинение за убийството й чрез огнестрелно оръжие на бизнесмена Станимир Рагевски, който е обвинен и за убийството на 28-годишния Юмер Мехмет, съобщи на брифинг Йовита Григорова, заместник апелативен прокурор в Апелативна прокуратура-Бургас, цитирана от Дир.бг.

Все още се установяват мотивите за смъртта на 47-годишната жена, като се предполага, че тя е била убита в деня на изчезването си 29 октомври м.г. в апартамент, който не е бил собственост на Рагевски, но той е имал свободен достъп до него. В продължение на 3 месеца тялото на бургазлийка е престояло в бидон с киселина, установили разследващите. Така той се е опитал да се отърве от уликите, но в крайна сметка части от трупа й бяха открити заровени на бургаското гробище на 25 август.

Григорова съобщи, че като обвиняем вече е привлечен и Диан Дичев, известен като Готвача, който е помогнал на Станимир Рагевски да укрие разчленения труп на 28-годишния Юмер, чиито останки бяха открити преди две седмици край града. Предстои на Дичев да бъде наложена мярка за неотклонение. Намерен е и пистолетът, с който е бил застрелян Юмер, той е бил със заличени номера. Оръжието е открито във Военния клуб в Бургас, където доскоро Готвача стопанисвал заведение.

„Имаме един масов, сериен убиец“, заяви прокурорката.

Шефът на полицията в Бургас старши комисар Калоян Калоянов добави, че се работи по установяване на взаимовръзки – стопански, финансови и имотни на Рагевски и останалите.

На брифинга беше съобщено още, че и Рагевски, и Дичев са лежали в затвора за кражби и други престъпления, като срещу бизнесмена има висящо дело за вещно укривателство. Той се разследва за това, че е укрил 2 крадени и много скъпи автомобила.

Относно убийството на Юмер Мехмед – намерено е оръжието на престъплението, лицето, което е укрило останките от трупа, ще бъде привлечено под наказателна отговорност, това е Диян Дичев. Оръжието е открито на територията на Бургас.

Виж още:Дъщерята на убитата Теодора Бахлова: Мама е разчленена от най-близкия ѝ приятел (ВИДЕО)Снощи се молих това да е кошмар… не знам как намерих думи, за да кажа на една майка, че дъщеря й е…Aug 26 2021skafeto.com

Откриха разчлененото тяло на изчезналата брокерка Теодора БахловаПолицията в Бургас откри тялото на изчезналата преди близо година брокерка Теодора Бахлова. Разчлене…Aug 26 2021skafeto.com

Теодора и Юмер убити и нарязани заради париТялото на изчезналата през миналата есен брокерка Теодора Бахлова е било открито садистично разчлене…Aug 27 2021skafeto.com


loading...