убийство младост

Аматьор е застрелял 46-годишната Станка Марангозова снощи в столичния квартал „Младост“, показват първите данни от огледа на криминалистите. Убиецът е оставил три гилзи на местопрестъплението, проектилите също са намерени в автомобила на жената, в който беше брутално убита, съобщи „24 часа“. Тя беше открита от мъжа, с когото живеела на семейни начала, малко след като била простреляна в главата, докато говори по телефона.

Най-вероятно Марангозова, която е дъщеря на бившия депутат от БСП и директор на болницата в Бургас д-р Кънчо Марангозов, е спряла колата си, отворила е прозореца, а убиецът е ползвал бялата роза, намерена до трупа й, като прикритие за пистолета. Разследващите са установили, че цветето, за което беше съобщено още снощи, е изкуствено.

Тъй като убиецът стрелял, докато Станка е била в колата, куршумите са попаднали в лявата част на главата й – в слепоочието и зад ухото. Намерените гилзи са за 9-милиметрово оръжие, изяснява се дали е 9х19 или 9х18 pm.

Съседи разказаха пред БТВ, че от известно време виждали около блока непознат мъж с бяла коса, но снощи не са забелязли и чули нищо.

Както вече стана ясно, през 2011 г. Марангозова е задържана по разследване за измами, пране на пари и участие във финансови пирамиди за над 65 млн. лева. Обвинението срещу нея обаче е за документни измами на стойност от 1,4 млн. лева.

Преди години тя се оплака в интервю, че е заплашвана, а след това се барикадира в мезонет в столичния кв. „Витоша“ и отказа да допусне частния съдебен изпълнител, който трябваше да въведе в имота новите собственици.

Справка в Търговския регистър показа, че Марангозова е имала и регистрирана фирма, като е участвала и в други фирми заедно с Динко Геров, с който е живеела на семейни начела.

„Познавах я, поздравявахме се. Беше скромна, винаги елегантно облечена. Нищо не сме чули“, каза една от съседките пред Нова телевизия.

„Познавам мъжа й. Той е прекрасен човек. Ние се нанесохме, след като той вече беше в блока. Доколкото знам се занимава с монтажни инсталации“, коментира друг комшия – Енчо Мечкаров.Шефът на СДВР с информация за извършеното убийство в жк Младост (ВИДЕО)Продължава разследването на тежкия криминален инцидент от миналата нощ в София. Извършеното убийство…Oct 11 2019skafeto.com

Убитата тази нощ в столичния жк „Младост 1“ Станка Марангозова – аферист и познайник на службитеКрасива, умна, но и много манипулативна – така приятелите и познатите описват 46-годишната Станка Ма…Oct 11 2019skafeto.com


loading...