Стелингверф

Втора жена е подала жалба у нас за изнасилване срещу т.нар. валиумен изнасилвач, съобщи БТВ. Тя е унгарка, а сексуалното деяние станало през октомври в апартамента на холандеца, който живее в София, твърди пострадалата.
Йохан Стелингверф бе задържан за брутално изнасилване в София по време на празниците. След това бе пуснат под домашен арест, тъй като документи за предишни негови посегателства не са пристигнали все още от чужбина.

Твърди се, че той е издирван от прокуратурата в Нидерландия.

Обявен е в чуждестранните медии като опасен насилник. Тъй като изглеждал добре и успявал да омайва жертвите си да го придружат доброволно, се наложи да се разпространят снимките му, за да бъдат предупредени дамите. Когато ги прикотквал в дома си, сипвал валиум в чашите им. Така се сдобил с прякора си в местната преса.

Историята със сексуалните му посегателства датира от 2006 г. В родината си обаче е с чисто съдебно досие, защото е реабилитиран.

Стелингверф е пребивавал в няколко страни – Бразилия, Полша и Малта, където се твърди, че срещу него се водят няколко дела.

Виж още:Криминалисти от СДВР: Философ с няколко висши образования изнасилва жени в СофияФилософ с няколко висши образования изнасилва жени, които открива по интернет. Лежал е в затвора за …Jan 14 2020skafeto.com

loading...