Диян Готвача

Полицията в Бургас откри тялото на изчезналата преди близо година брокерка Теодора Бахлова. Разчлененият й труп е бил намерен заровен в местните гробища, пише Дир.бг.

Жестоката вест първо обяви дъщеря й Християна във Фейсбук: „Ти беше всичко, мамо! Аз ще те запомня такава. Убийците ще ги вкарам в затвора!!! Тялото на мама е намерено…“

Малко по-късно от прокуратурата съобщиха, че свидетел е посочил мястото, където е било укрито разчлененото тяло на изчезналата 47-годишна брокерка. Ще бъде назначена ДНК-експертиза, но разследването до момента показва, че става въпрос именно за Теодора.

Преди две седмици полицията задържа бизнесмена Станимир Рагевски за убийството на 28-годишния Юмер Мехмед от групата на Митьо Очите, извършено по идентичен начин.

Още тогава дъщерята на Теодора заяви, че подозира, че строителният предприемач, с когото майка ѝ се е познавала добре, стои и зад нейното убийство.

„Тя е получила обаждане на 28 октомври, към 18 ч. Не знам от кого е било то и какво е гласяло. След това майка ми е излязла от вкъщи доста притеснена и разплакана. Казала е „излизам и след малко се прибирам“. Оттогава я няма“, разказа малко след изчезването й младата жена.

Теодора Бахлова напуска дома си на улица „Оборище“ в Бургас, където живее с възрастната си майка, и хваща такси, което тръгва по булевард „Булаир“, завива и спира. Теодора слиза и поема в посока, където по-късно охранителните камери засичат да върви. Облечена в спортен клин и черна шушлекова горница, с раница и шапка. И следите и се губят. 24-часа по-късно възрастната й майка сигнализира на внучката си за изчезването на Теодора. 22-годишната Християна живее в София, но незабавно се прибира в родния Бургас.

Бургазлийката е обявена за общодържавно издирване. Разследването сочи, че Теодора Бахлова не е използвала банкова сметка, дебитна или кредитна карта, не е преминавала гранично-пропускателните пунктове на страната по вода, суша или въздух, а телефонът й е изключен.

В родния си град Теодора е известна като бохем, като пробивен и борбен човек, който успява с лекота да сключва множество сделки за имоти. До 2009 година 47-годишната жена е успешен брокер на недвижими имоти, натрупва добро състояние и имоти. По-късно натрупва и дългове, заради които има проблеми с банки и частни съдебни изпълнители. Близките й обаче изключваха версиите да се е укрила заради дългове или да е посегнала на живота си. Дъщерята допълва, че майка й е имала самолетен билет за Лондон за 1 ноември.

Виж още:Ужасът в Бургас: Строителният бригадир Юмер Мехмед разчленяван в продължение на дни28-годишният шеф на строителна бригада Юмер Мехмед е бил разчленяван методично в продължения на няко…Aug 12 2021skafeto.com

Бургас се вледени – откриха разчленен труп на човек на Митьо ОчитеКриминалисти откриха късно снощи разчленен труп в Бургас. По непотвърдена информация тялото е на 28-…Aug 12 2021skafeto.com

 


loading...