Токев след присъдата

„Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което е извършил дори и без умисъл, поради моментно състояние на преумора и липса на личен контрол, той трябва да понесе и съответното наказание. Благодаря на всички, които ме подкрепят в този труден период. Няма как да върна времето назад, но искам да дам пример и хората да разберат, че съм готов да поема отговорността за случилото се. Вярвам, че няма по-добър учител от живота, който ни поставя ежедневно в различни ситуации, за да се поправим“.

Това заяви известният кулинар шеф Андре Токев в специален коментар за БТВ по повод новината, че влиза в затвора за шофиране в след употреба на алкохол.

През ноември той беше хванат да шофира по джанти. Токев е сключил споразумение с прокуратурата, което е одобрено от Софийския районен съд. Признал е вината си и е получил ефективно наказание от 7 месеца.

Андре Токев има и 3 месеца друго условно наказание, отново за шофиране в пияно състояние. От 10-те месеца кумулативна присъда ще се махнат малко над два, през които е бил под домашен арест.

Токев остава без книжка за година и половина.

„Андре ми е голям приятел, познаваме се над 20 години. Мога да кажа, че при него това е изключение, а не практика“, каза шеф Иван Манчев за колегата си по Нова тв. По думите му, Токев е „много добър човек“. „Той се чувства много отговорен и унизен, търси вината в себе си“, каза още Манчев.

„От друга страна, добре, че не пострада никой, освен самият той. Той ще си понесе суровостта на закона такава, каквато трябва да бъде. Не може да стимулираме това. Смятам, че това на него ще му е урокът на живота“, заяви шеф готвачът.

Виж още:Шеф Андре Токев отива на топло за 10 месецаШеф Андре Токев е подписал споразумение с прокуратурата. Затова той получи присъда от седем месеца. …Jan 19 2022skafeto.com

Жената на Андре Токев нарязала гумите на пикапа муМария, съпругата на шеф готвачът Андре Токев, е опитала неуспешно да предотврати пиянската му изцепк…Dec 18 2021skafeto.com

Шеф Токев продава фаталния пикапИзвестният кулинар Андре Токев, който бе хванат да шофира пиян и само по джанти лъскавия си пикап в …Nov 18 2021skafeto.com


loading...