убиецът от Галиче присъда

Бащата на жестоко убитата Андреа от Галиче е доволен, че убиецът получава максимална присъда, но за него 18 години са малко за такова престъпление. Моята присъда е доживотен затвор без право на замяна, каза Асен Руменов пред БиТиВи. След срещата му с премиера след убийството от поетите ангажименти нищо не се е променило. След 18 години той няма да се върне в обществото социализиран, по думите му.

Единственото, за което съжалявам, е че са го хванали, предполага почернения родител. За мен той не е човек, сподели той.

Чувството за безнаказаност, корупцията в съдебната система и абдикиралите институции са довели, според Асен Руменов, до убийството на дъщеря му.

Времето не лекува, живея в кошмар, каза още той. Този нечовек не уби само Андреа, съсипа живота на много хора, разказва бащата.

Бащата на убитата Андреа от Галиче иска доживотен затвор за убиеца

Припомняме, през януари тази година 18-годишно момиче беше открито с прерязано гърло във врачанското село Галиче.

По-късно непълнолетен младеж беше задържан за жестокото убийство. Той направи пълни самопризнания и дори показа ножа, с който е извършил убийството.

Впоследствие стана ясно, че той може да получи 12 години затвор, защото е непълнолетен.

На 7 октомври делото бе отложено заради жалба от страна на защитата на подсъдимия срещу процедурата, по която ще се проведе съдебният процес.

Вижте още:
Убиецът на Андреа от Галиче щял да се върне в обществото като опитен убиецНяма по-лошо от това да загубиш детето си. Това сподели пред бТВ бащата на убитата в Галиче Андреа -…Jan 19 2020skafeto.com

Защо Андрея от Галиче е била сама в нощта на убийството?Доклад с обяснения защо 18-годишната убита Андрея е била сама във фаталната нощ е поискала социалния…Jan 17 2020skafeto.com

loading...