Фаталната Диди от Костенец

29-годишната Даниела Стефанова е станала повод за скандала, завършил с убийство в Костенец, съобщава TrafficNews. Жертвата е 34-годишният Тихомир Дринков-Тиши, наръган 7-8 пъти с нож и намерен мъртъв в локва кръв пред дома на улица „Шипка” 14 снощи.

Мъжът се е водел гадже на Даниела, известна повече като Диди, но хубавицата въртяла и тайна връзка със Стельо, третия участник във вчерашния запой, преминал в свада с фатален край, разказаха запознати.

Според непотвърдена информация Даниела е била бременна от тайния си любовник, а подозренията на Тихомир са предизвикали скандала.

Около 20.44 часа в неделя на тел.112 бил подаден сигнал за шумна разправия в къщата на улица „Шипка”. Няколко минути по-късно постъпил нов сигнал за мъж в безпомощно състояние, лежащ пред същия адрес, обясниха от МВР. Пристигналият лекарски екип само констатирал смъртта му от множество прободни рани.

Убийството в Костенец заради фаталната Диди – била гадже на Тиши и любовница на Стельо (СНИМКИ)
Тихомир Дринков-Тиши
Убийството в Костенец заради фаталната Диди – била гадже на Тиши и любовница на Стельо (СНИМКИ)
Даниела Стефанова
Убийството в Костенец заради фаталната Диди – била гадже на Тиши и любовница на Стельо (СНИМКИ)
Тиши и Диди

Полицията е задържала за 24 часа Даниела и Стельо, които се разпитват за вчерашния екшън. Образувано е досъдебно производство, а действията по разследването продължават под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура. Предстои материалите да бъдат докладвани в съда в оглед вземане на постоянна мярка за неотклонение на извършителите.

Първоначалната версия е, че бременната Даниела е нанесла фаталният удар, но по-късно любовникът ѝ е направил пълни самопризнания. Към момента е намерено оръжието, с което се смята, че е извършено престъплението. Те са се седнали да се почерпят, при което е възникнал скандал и мъжът е пострадал, уточниха от прокуратурата.

Задържаните за убийството в Костенец са мъж на 18 и жена на 24 години. Това съобщиха на брифинг пред Районното управление в Костенец.

„Те са задържани в рамките на шест часа“, каза директорът на ОДМВР – София Николай Спасов.

Административният ръководител на Окръжна прокуратура-София Наталия Николова съобщи, че към момента е намерено оръжието, за което се предполага, че с него е извършено престъплението.

„Ще бъде назначена експертиза в тази посока. Имало е събиране, на което хората са употребили алкохол. След това е възникнало скарване между присъстващите на това събитие и се е стигнало до скандал, при който мъжът е пострадал“, уточни още Николова.Фатален любовен триъгълник: Убиха мъж в Костенец пред очите на бременната му приятелкаУбиха мъж в Костенец пред очите на бременната му приятелка в нощта срещу понеделник. Това съобщиха о…Oct 14 2019skafeto.com

loading...