убийството на Удо Ланге

57-годишният мъж, задържан за убийството на Удо Ланге, е бил в интимни отношения със съпругата на Ланге – Елизабет. Това твърди NOVA, позовавайки се на свои източници. Той е работил в хлебопекарната на семейството в „Делта Хил“.

По информация на БНТ до обвинението се стигнало, след като пред съдия съпругата е била разпитана. Именно тя е разказала, че убийството е извършено в гаража от служителя в нейната пекарна.

57-годишният извършител е задържан за 72 часа, съобщиха от прокуратурата.

Смъртта на постоянно пребиваващия у нас чужденец бе причинена на 11 август. Сигнал в полицията подаде към 20:30 ч. същия ден съпругата му, която го намерила на пода в гаража. Аутопсия на следващия ден установи прободна рана в белия дроб.

В хода на разследването са извършени огледи на местопроизшествието, проведени са разпити на свидетели, иззети са записи от камери за видеонаблюдение, направена е аутопсия от съдебен лекар, назначени са експертизи.

Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия за тежкото престъпление.

Виж още:Синът на убития швейцарски бизнесмен е прегазил човек, задържан еСинът на швейцарския бизнесмен Удо Ланге, който бе убит в пернишкото село Кладница е задържан, след …Aug 14 2022skafeto.com

МИСТЕРИЯ: Убиха швейцарски милионер в КладницаШвейцарският бизнесмен Удо Ланге е намерен мъртъв снощи в дома си във вилното селище ”Делта хил” кра…Aug 13 2022skafeto.com


loading...