Убийцата Елеонора

Убийцата Елеонора М. е привлечена като обвиняема за умишленото ликвидиране на родния си баща Стоян М. Това съобщават от прокуратурата във Варна.

Тежкото криминално престъпление е било извършено на 29 ноември тази година в дома на 61-годишния мъж с четири удара с нож. Смъртта на бащата е настъпила вследствие на проникване в аортата.

В дома на убития мъж е намерен ножът, както и други веществени доказателства, които уличават родната му дъщеря в умишленото убийство.

Вчера Варненският окръжен съд постанови 38-годишната Елеонора да остане за постоянно зад решетките.

38-годишната жена и 61-годишният ѝ баща от варненско село живеели в лоши условия и злоупотребявали често с алкохол. Пред съда Елеонора обяснила, че във фаталната вечер баща ѝ Стоян я нападнал, а тя се отбранявала с ножа.

При огледа на полицията в къщата, в която живеели, оръжието е намерено, а други веществени доказателства сочат дъщерята като извършител.

Убийцата Елеонора има лека форма на олигофрения, но според съдебно-психиатрична експертиза, е разбирала значението на извършеното.

Виж още:Ужас във Варна! Млада жена уби по жесток начин родния си баща37-годишната Елеонора М. е задържана до 72 часа с постановление на дежурен прокурор от Окръжната про…Dec 2 2019skafeto.com

Жестоко убийство на млад мъж във Варна след скандал с чужденци (ВИДЕО)Окръжната прокуратура във Варна внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане мярка за неотклон…Nov 25 2019skafeto.com

loading...