Самоков полицаи

Заловиха издирвания за жестокото убийство в град Тервел. Във вторник трупът на 45-годишна жена, пребита до смърт с камъни, бе открит на улица в града. Основен заподозрян за тежкото престъпление е бившият й съпруг – Фаредин Ахмед.

Заловиха изверга Фаредин, убил с камъни жена си в Тервел (ВИДЕО + СНИМКА)

„Мъжът е задържан снощи около 23.30 ч. в жилище, в което е следвало да бъде извършен ремонт от неговия работодател. Заловеният се е занимавал със строителство, имал е ключ от апартамента и се е укрил там. Не са проведени разпити, защото не е бил адекватен. Бил е употребил алкохол. Не е оказал съпротива по време на задържането”, заяви окръжният прокурор Радослав Бухчев.

От прокуратурата обясниха още, че има достатъчно доказателства за това, че именно Фаредин Ахмед е извършителят. От камерите в града става ясно, че двамата са се движили заедно.

Основната версия за тежкото престъпление е ревност.

„Предстои мъжът да бъде задържан за 72 часа, а след това ще бъде внесена мярка за задържане под стража”, коментира още прокурорът.

За подобен тип престъпление законът предвижда затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Фаредин е строителен работник на повикване. Има присъди отпреди 1995 година.

Още от Криминално


loading...