Фаталната Диди от Костенец

24-годишната Даниела Стефанова от Костенец, която намушка смъртоносно своя приятел Тихомир Дринков-Тиши, не призна вината си на днешното заседание на Софийския окръжен съд, който трябваше да реши дали да я остави за постоянно в ареста.

През цялото време блондинката настояваше, че е е грабнала ножа, за да се защити. После не можела да си спомни какво точно се е случило. Според прокурорското обвинение Диди, както е известна в Костенец ромката, е наръгала 11 пъти Тихомир, пише trafficnews.bg.

И двамата са били пияни след продължителния купон в дома на Стефанова, завършил с убийството. По делото няма представени епикризи, че Даниела е бременна, както тя твърдеше при ареста й. Разпитани са 8 свидетели и са назначени 2 експертизи.

В крайна сметка магистратите решиха Даниела да остане в ареста заради тежестта на извършеното престъпление и риска да се укрие. След като чу решението на съда, обвиняемата заяви, че ще обжалва мярката за неотклонение, защото е действала при неизбежна самоотбрана.
Дринков беше намерен мъртъв в къща на улица „Щипка“ 14 в Костенец на 13 октомври. Даниела живеела сама в къщата, защото майка и била на гурбет в Германия. От тогава всяка вечер в дома се вихрели бурни купони. Така било и в деня на убийството.

Тишо и Диди били заедно от години. Разделяли се и пак се събирали. В града били добре познати със скандалите си и с това, че често ги навестявала полиция при среднощните им запои с приятели.Фаталната Диди от Костенец: Заклах Тишо, защото ме караше да направя абортБременната млада жена, която закла гаджето си при жесток пиянски скандал в Костенец, вече е направил…Oct 15 2019skafeto.com

Убийството в Костенец заради фаталната Диди – била гадже на Тиши и любовница на Стельо (СНИМКИ)29-годишната Даниела Стефанова е станала повод за скандала, завършил с убийство в Костенец, съобщава…Oct 14 2019skafeto.com

loading...