Любомир Иванов

Полицейски служители издирват мъж, нападнал съседа си след скандал в село Сърница, Хасковско, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Малко по-късно стана ясно, че 55-годишният Бейсим Реджеп Салиф ранил и жена с нож.

Снощи в 18:40 часа възникнала разпра между 43-годишен мъж и 55-годишния Бейсим Салиф. По предварителна информация спорът бил за животни.

По-възрастният извадил незаконната си самоделна едноцевна пушка и произвел изстрел, като преди това ранил с нож жена по ръката. От полицията заявиха, че предполагат, че се крие в гората.

Стрелецът е с криминалистически регистрации и в момента е в процес на издирване, няма пострадали.

Първоначалните данни бяха, че въоръженият мъж се е барикадирал в дома си в Сърница.

Полицията призовава гражданите да бъдат внимателни и ако забележат издирвания, веднага да сигнализират на тел. 112, пише Дир.бг.

Паника в Хасковско: Издирват въоръжен, избягал след съседски скандал (СНИМКА)

По заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков към района пътуват главният секретар на МВР и директорът на ГДЖСОБТ, създаден е кризисен щаб в Сърница.

Над 150 полицаи са се включили в издирването на 55-годишния Бейсим Реджеп Салиф. Провежда се специализирана полицейска операцията на територията на цялата област. Мъжът е въоръжен и опасен. Оръжието е незаконно, бойно, казаха от полицията.

Предстои властите да дадат брифинг с повече информация по случая.

Още от Криминално


loading...