Цецко Йомов

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 43-годишния Цецко Йомов, баща на футболиста на ЦСКА Георги Йомов, за извършени хулигански действия и закана с убийство, съобщи Дир.бг, цитирайки държавното обвинение.

Цецко Йомов е обвинен за това, че около 22 часа на 16 май на бензиностанция на Околовръстното шосе в София е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – извадил пистолет насочил го към 36-годишния Иван Петров и произвел изстрел в левия му крак, след което насочил пистолета към 26-годишния Марио Вълчев и прострелял и него в левия крак.

Деянието по своето съдържание се отличава с изключителна дързост, категорични са от Софийската районна прокуратура.

43-годишният Цецко Йомов е обвинен и за това, че се е заканил с убийство на Иван Петров, като извадил пистолет, насочил го към мъжа и му казал „Ще ти пръсна главата“.

След случая е образувано досъдебно производство, което е докладвано на Софийска градска прокуратура. Днес, разследването е изпратено от Софийска градска прокуратура по компетентност в Софийска районна прокуратура.

До момента в хода на разследването са разпитани множество свидетели, направен е оглед на местопроизшествието и са извършени претърсвания и изземвания, назначени са експертизи.

Виж още:Стрелба на Околовръстното в София, разпитват звезда на ЦСКА и известна фолкпевицаБой, последван от стрелба, е станал късно снощи на Южната дъга на Околовръстното шосе на София. Двам…May 17 2022skafeto.com

Бащата и братът на Георги Йомов се предадоха в полициятаБащата и братът на футболиста Георги Йомов – Цецко и Тодор Йомови, се предадоха в Столичната дирекци…May 17 2022skafeto.com

Ваня Джаферович за Йомов: Когато стреляш пред децата си, това е падение„Чета за случилото се на Околовръстното снощи и участието на футболиста на ЦСКА Георги Йомов в цялот…May 17 2022skafeto.com


loading...