Санкт Петербург студент

Случаят с изнасиления в руския град Санкт Петербург български студент получи неочакван обрат. 21-годишната жертва, студент в едно от висшите медицински учреждения, се е обърнал към полицията с молба по случая му да не се завежда дело.

Оказало се, че между него и приятелката му се е получило малко недоразумение.  По  телефона той разказал на гаджето си за инцидента, който станал на 16 октомври. Българинът й споделил, че две неизвестни лица са упражнили насилие спрямо него.

Уплашеното момиче обаче приело думите му в прав текст и съобщило в полицията, че младежът е бил изнасилен от двама души в изоставена сграда.

По-късно обаче тази информация не получила потвърждение.

При първоначалната проверка станало ясно, че 21-годишният българин наистина е станал жертва на нападение на път за магазина на 16 октомври. Неизвестни лица са го набили, повалили са го на земята, но не са го изнасилвали.

На българския студент е направено медицинско изследване, при което не са открити характерните за изнасилване травми.

При личен разговор със служителите на реда второкурсникът от България заявил, че гавра с него не е имала и няма никакви претенции към нападателите си. След това написал заявление, с което пожелал проверката по случая да бъде прекратена.
Терористи взривиха метрото в Петербург. Най-малко 10 загинали, стотици са ранени (ВИДЕО)Черна вест дойде преди минути от Русия. При атентати в метрото във втория по големина град Санкт Пет…Apr 3 2017skafeto.com

loading...