Трявна

Задържаха шофьор, опитал се да блъсне спиращия го за проверка полицай. Това съобщиха от ОДМВР – Бургас.

На 17 ноември около 20.25 часа служители от Второ Районно управление – Бургас посетили частен дом, разположен на ул. „Балкан“ в кв. „Долно Езерово“, обитаван от водача на лек автомобил „Дачия Докер“, с русенска регистрация, допуснал ПТП и избягал от местопроизшествието.

Полицаите не открили водача, който по първоначални данни бил в нетрезво състояние. Малко по-късно на кръстовището на улиците „Босна“ и „Залесителна“ служителите забелязали автомобила, но намиращият се зад волана шофьор не се съобразил с подадения сигнал със СТОП-палка, а рязко ускорявайки, продължил да се движи, като направил опит да блъсне спиращия го полицай.

Още от Криминално

Служителят на реда успял да избегне фаталния сблъсък, като заедно с колегите си последвал лекия автомобил с включени светлинна и звукова сигнализации.

След кратко преследване шофьорът на „Дачия“-та спрял колата и побягнал между блокове 136 и 232 в посока базата на ВИК. Задържан е въпреки агресивното си поведение и неизпълнение разпорежданията на полицейските органи за срок до 24 часа, като за целта е използвана физическа сила и помощни средства (белезници).

Установено е, че това е 28 годишен бургазлия. По случая е образувано досъдебно производство.Недялко Йорданов стана обвиняем – блъснал старец на пешеходна пътекаПоетът Недялко Йорданов е обвиняем, с мярка „подписка“ и забрана да напуска Бургас. Това съобщиха от…Nov 15 2019skafeto.com


loading...