гараж пловдив

28-годишният шеф на строителна бригада Юмер Мехмед е бил разчленяван методично в продължения на няколко дни, след като преди това е бил застрелян.

Това съобщиха от прокуратурата в Бургас по повод мистериозното изчезване на младия мъж, за който сигнал на 6 август подаде приятелката му, предава 24 часа.

„В продължение на няколко дни извършителят е посещавал жилището, където е извършено престъплението. Там е разчленявал трупа, след което останките са сложени в множество малки чували, окрупнени в три по-големи такива. В последствие, с помощта на празни бидони, те са положени вътре и изнесени от жилището, натоварени са на автомобил и са закарани там, където ги намерихме”, разкри директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Понастоящем можем да защитим тезата за умишлено убийство. Предвиденото наказание според закона за това престъпление е от 10 до 20 години, заяви прокурор Георги Чинев.

Убийството на Юмер според държавното следствие е извършено с огнестрелно оръжие на 4 август в жилище в Бургас, собственост на Рагевски. Останките са били разчленени, като за момента няма доказателства за съучастник.

За изчезването на Юмер станало ясно, след като приятелката му подала сигнал в полицията на 6 август, че го няма.

Според държавното обвинение и полицията засега няма доказателства за връзка между убийството на Юмер Мехмед и брокерката Теодора Бахлова, но работят и в тази насока.

Виж още:Бургас се вледени – откриха разчленен труп на човек на Митьо ОчитеКриминалисти откриха късно снощи разчленен труп в Бургас. По непотвърдена информация тялото е на 28-…Aug 12 2021skafeto.com


loading...