Дупница протест Янек Миланов задържан Васил Капланов – Каплата Съпругата на Стъклето
Янек Миланов

Трилърът около изчезналия Янек Миланов в Дупница продължава с пълна сила. Душманинът му Васил Капланов-Каплата все още е под домашен арест заради заплахите към Димитър Недев, който е приятел на Янек, съобщава „Флагман“.

Полицията в Дупница е привикала засегнатите страни. Първо се явил заплашваният Димитър Недев, като му е била представена информация по разследването.

Проблемът е, че непосредствено след него в полицията пристигнал и самият домашен арестант Васил Капланов. Той също бил повикан във връзка със случая. Димитър Недев на излизане от сградата на МВР пък бил посрещнат от около 15 момчета, предвождани от сина на Васил Капланов – Никола. Без да отправят директни заплахи, младежите го респектирали с присъствието си. Те започнали да сочат към Недев и да го обсъждат.

Никола Капланов вече бе в ареста заради обвинение, че е повредил автомобил на Янек Миланов.

Изглежда, младежът, който е едва на около 21- 22 г., е сериозно въвлечен от баща си в конфликтната ситуация.

Пред „Флагман“ Марио Миланов заяви, че на този етап брат му Янек продължава да се издирва.

Той смята, че органите на реда не са действали професионално, допускайки среща на Димитър Недев с Васил Капланов и хората му.

„Въпросите са много, но най-малкото полицията би трябвало да съдейства за предотвратяването на подобна ситуация“, заяви Марио Миланов.

Припомняме, че брат му Янек изчезна в края на юли след мистериозна среща с Каплата, който е бивш гард на прочутите „братя“ Галеви. Това повлече серия от събития, които осветиха, че Дупница продължава да е град на мутрите, които явно са обслужвани от всички местни институции.

Вижте още:
Откриха човешки череп в Дупнишко. Възможно ли е да е на Янек?Сигнал за открит човешки череп в землището на село Каменик, община Бобошево, е постъпил в неделя в п…Nov 9 2020skafeto.com

Има задържан за изчезването на Янек от Дупница„Виновният е в ареста“, каза началникът на РУ-Дупница Борислав Динев пред журналисти по случая с изч…Oct 9 2020skafeto.com

Нов протест в Дупница заради изчезването на ЯнекВ Дупница отново излизат на протест. Причината е изчезването на Янек Миланов. Във фейсбук хората са …Oct 9 2020skafeto.com


loading...