нож Благоевград

Самоличността на убиеца на 36-годишния Илиян Илиев от столичния ж.к. Люлин е потвърдена, съобщава Телеграф, позовавайки се на свои. Става дума за 24-годишният Денис-Мустафа Камел Ал Газзи, който е наръгал жертвата си в неделя вечерта.

Вече стана ясно, че убийството е извършено заради заря по време на празненство за раждане на дете, като се появиха и снимки на жертвата. Както и че Денис е обявен за общодържавно издирване.

„Той излиза от входа, идва и казва: – Абе, вие знаете ли, че тука има деца? И те му казват: – Ние празнуваме раждането на дете”, разказа Ангел Илиев, видял убийството. Според него острието се забива в гърлото на Илиян. Веднага след това Денис избягал и все още не е открит. Той живеел с баба си и дядо си.

„За мен е прекрасно дете. Защото изпитите си взема, сега на предварителната сесия си е взел изпитите – два с шестица, два остават”, разказа баба му, цитирана от Нова ТВ. По думите й Денис учи икономика и дори наскоро имал изпити. Проверка показа, че той е действително е учил в УНСС, така е записал и в профила си във Фейсбук. Както и че е родом от София. Баща му е от Кувейт и в момента се намира в чужбина, казаха от МВР.

За понеделник в 22:45 бе планирана заря в памет на Чико, както е известен сред познатите си Илиян. „Ще се пусне заря зад блока му. Който иска да го уважи, нека заповяда“, призоваха негови приятели в социалните мрежи.

Ето снимки на Денис с баща му Камел Ал Газзи:

Ето го убиеца от Люлин, роден е в София и е учил в УНСС (СНИМКИ)

Ето го убиеца от Люлин, роден е в София и е учил в УНСС (СНИМКИ)

Ето го убиеца от Люлин, роден е в София и е учил в УНСС (СНИМКИ)

Виж още:Убийството в Люлин – заради фойерверки за рожден денПолицията издирва човека, намушкал с нож 26-годишния мъж в столичния квартал „Люлин“ снощи. Жертвата…Jan 10 2022skafeto.com

Убиха с нож 26-годишен пред жилищен блок в Люлин26-годишен мъж е убит пред блок в столичния квартал „Люлин“. Сигналът е подаден около полунощ, а на …Jan 10 2022skafeto.com


loading...