Съдия Стара Загора

Криминалисти откриха късно снощи разчленен труп в Бургас. По непотвърдена информация тялото е на 28-годишния Юмер Мехмед, който е в неизвестност от 4-ти август, съобщи БНТ.

За отвличането му беше задържан бизнесменът Станимир Рагевски. Окръжната прокуратура в Бургас внесе в съда искане за мярка задържане под стража.

Полицията разследва и изчезването от преди 10 месеца на друга бургазлийка – Теодора Бахлова, която се е познавала с въпросния Юмер и вече арестувания Станимир Рагевски.

Дъщерята на бургазлийката съобщи в профила си във Фейсбук, че друг задържан по случая е направил самопризнания, че майка й също е убита. На този етап информацията не се потвърждава от полицията.

Рагевски, който има с интереси в строителството и недвижимите имоти, бе арестуван на 7-ми август, след което бе установено, че Юмер се е качил в бял Мерцедес, собственост на бизнесмена.

Според една от версиите 28-годишният Юмер е изнудвал предприемача по случай, свързан с изчезването на брокерката на недвижими имоти Теодора Вахова, която е в неизвестност от 29-и октомври миналата година, съобщава „24 часа“. Самият Юмер пък е част от бандата на Митьо Очите.

Още от Криминално


loading...