кръв Враца

31-годишна жена и 3-годишното ѝ дете са били открити потънали в кръв в жилище във Враца, съобщиха от МВР, предава Дир.бг.

Сигналът за трагедията, която е станала в блок „Химик“ №10, е подаден минути преди 17 часа вчера. Високата жилищна сграда се намира на метри от Пожарната и е на възловия булевард „Втори юни“.

Пристигналите на място криминалисти са установили, че младата жена е мъртва, а момченцето, макар и тежко ранено, все още има пулс. Екип на Спешна помощ е откарал детето във врачанската болница, а след това по преценка на лекарите е транспортирано към „Пирогов“. Момченцето е с множество порезни рани по тялото и дълбок прорез в областта на шията.

По информация на местния в. „Конкурент“ мъртвата жена е била чужденка – гражданка на Словакия, омъжена на българин. Двамата били заедно от 4 години.

На кървавата гледка се натъкнали децата от предишния брак на съпруга, които веднага се обадили на баща си, който бил на работа. Мъжът изпаднал в шок.

„Извика по телефона, че е станала трагедия. Той е тих, спокоен, кротък човек“, казва работодателят на мъжа.

Именно съпругът е подал сигнал на тел. 112.

Процесуално-следствените дейности се ръководят от директора на областната дирекция на МВР Янко Янколов и окръжния прокурор Владимир Сираков, които са на мястото на трагедията.

Районът е отцепен, текат разпити. Не се изключват никакви версии, но водещата версия на криминалистите е, че майката е посегнала на детето си, след което се е самоубила. Причините за жестокото престъпление не са известни.
Образувано е досъдебно производство. Работата продължава.

Още от Криминално


loading...