Милен Цветков

Секунди преди катастрофата с Милен Цветков подсъдимият за смъртта му Кристиан Николов бил задрямал и с клюмнала глава зад волана. Това разказа пред Софийския градски съд неговият приятел Георги Иванов – син на бившия депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов, предава Дир.бг.

Георги е един от преките свидетели на катастрофата, при която загина журналистът, тъй като се возел в колата с Кристиан и неговата приятелка Симона.

Иванов си спомни, че секунди преди сблъска си гледал телефона, като с периферното си зрение видял, че наближават светофар, който свети в червено. Именно тогава погледнал към Кристиан и видял, че той е задрямал и с клюмнала глава. Опитал се нещо да му каже, но в този момент се случила катастрофата. Според Иванов джипът, който Кристиан карал, се движел с около 70-80 км/ч. Според експерти обаче скоростта е била над 90 км/ч.

Младият мъж заяви, че преди инцидента той, Николов и Симона не са употребявали алкохол и наркотици, но разказа, че Кристиан не се чувствал добре сутринта преди инцидента.

Младежът разказа още, че Кристиан пиел чай за успокоение, защото много се притеснявал преди изпит. В напитката имало съставката CBD, която се извлича от конопа и се продава свободно на пазара. Вечерта преди катастрофата Кристиан казал, че ще си приготви от този чай.

Именно това е тезата на защитата, която отрича той да е употребявал наркотици, въпреки че експертиза установи категорично наличие на три такива в кръвта му.

Иванов обясни още, че избягал от мястото, защото баща му не знаел, че се е върнал от чужбина в България и затова не видял дали Кристиан и Симона помагат на Цветков, бързал да избяга.

Виж още:Версията на защитата издиша! Очевидци: Убиецът Кристиан не помогна на Милен ЦветковПродължават разпитите на свидетели по делото за катастрофата, при която почина журналистът Милен Цве…Feb 26 2021skafeto.com

Приятелката на Милен Цветков Милена: Възмездие има! Дори когато няма правосъдиеМилена Иванова е икономист по образование, но отрано разбира, че нумерологията e нейното призвание. …Apr 7 2021skafeto.com


loading...