14-годишен

14-годишен тийнейджър е пребил жестоко 81-годишната жена във Враца. Окръжният прокурор Десислав Начков обясни, че момчето е непълнолетно, но напълно съзнателно и преднамерено е обмислило своите действия.

По думите на разследващите тийнейджърът е действал методично като изпечен насилник.

„Преди около седмица той си я е бил набелязал пострадалата, като даже е разговарял веднъж с нея уж като случайно минаващ, като така е разбрал, че тя е самотно живееща“, обясни Десислав Начков.

Момчето решило, че жената има пари и след няколко вечери я нападнал в дома й по тъмно. То влязло с дървен кол при възрастната жена. Поискало и парите, но я ударило с кола. След като е паднала, той й нанася още 2 удара с юмрук в лицето и с крак в тялото.

Нападателят взел единственото златно бижу на възрастната жена и продължил да търси пари. Намерил 40 лева, от които 15 били на стотинки, но той прибрал и тях и си тръгнал.

Изплашената жена излязла на улицата едва след като нападателят напуснал къщата й. Тя успяла да спре минаващ автомобил, след което била повикана и линейка.

Според магистратите тийнейджърът ще получи едва между 3 и 5 години затвор, въпреки че жената все още лежи в болница с натъртвания и счупена ръка.

Виж още:Ново зловещо убийство вледени БългарияМъж на около 70-годишна възраст е намерен убит в село Бараково, община Кочериново. Той е бил посети…Apr 7 2020skafeto.com

Млад мъж е убит в ПазарджикМлад мъж е бил убит с нож в Пазарджик. Убийството е било извършено в апартамент на петия етаж в жили…Apr 5 2020skafeto.com

Филм на ужасите край Варна: 35-годишен рецидивист уби жестоко приятелката си и после я заровиЖестоко убийство е извършено във варненското село Ново Оряхово, съобщиха от Областната дирекция на М…Apr 4 2020skafeto.com

Драма в Асеновград! Известен крадец се обеси на дърво заради любовницата сиДенис Е. от Асеновград е бил намерен вчера обесен в двора на къщата на майка си, съобщава БЛИЦ. 26-…Apr 2 2020skafeto.com

loading...