41-годишен мъж

Близките на 15-годишната ученичка, която беше открита в сряда вечерта мъртва в покрайнините на Велико Търново, са в шок и обвиняват 41-годишен мъж за съпричастен към престъплението.

„Загубено е вече моето момиче, няма го – умряло! Този, който отвлече детето ми и го хвърли от скалите. Този човек е наркоман, мафиот“, плаче майката на Ипек – Анелия Илиева.

По непотвърдена информация, осмокласничката имала близки отношения с 41-годишен от селото. Въпреки обвиненията на близките към него обаче, до момента няма задържан извършител, пише Труд.

Направен е повторен оглед на мястото, където е открит трупа. Продължават и разпитите на свидетели. Води се разследване по член 115 от НК за умишлено убийство.

Виж още:Край тялото на 15-годишното момиче открили паспорта му, накъсан на парчетаТялото на 15-годишното момиче от село Ресен е намерено в района на Скалния венец във Велико Търново,…Jul 8 2021skafeto.com

Откриха мъртво 15-годишно момиче във Велико Търново15-годишно момиче е открито мъртво в сряда вечерта в местност край кв. Зона Б във Велико Търново. Тр…Jul 8 2021skafeto.com


loading...