актуален ChatGPT

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

През последните месеци се говори много усилено за ChatGPT и как изкуственият интелект може да промени ежедневието ни.

Чат ботът, разработен от OpenAI, придобива все по-голяма популярност не само сред програмистите, но и сред обикновените хора, които искат да изпитат уменията му. Но ако за безплатна версия понякога трябва да се чака за достъп, то същото не важи платената.

Тези дни от OpenAI обявиха, че ще въведат нова функция към абонаментния план ChatGPT-Plus. Той работи с версията GPT-4, а тази функция ще се окаже може би най-големият ъпдейт до момента. Защото ChatGPT-Plus ще предостави актуална информация от уеб сърфирането.

Както знаем, до момента ChatGPT предоставяше информация, актуална до 2021 г., което го правеше безполезен по отношение на нова информация и текущи събития, пише Insider.

ChatGPT-Plus струва по 20 долара на месец и освен актуалната информация, предоставя на абонатите цялостен достъп до ChatGPT, дори в натоварените часове, както и по-бързи отговори.

Безплатната версия на чат бота няма да ходи никъде на този етап, защото от OpenAI твърдят, че с този абонаментен план целят да задържат колкото се може по-дълго безплатния достъп до ChatGPT.

Вижте още:
Сенатът на САЩ се захвана с ChatGPTСам Алтман, изпълнителният директор на OpenAI – компанията създател на ChatGPT, ще се яви пред Амери…May 17 2023skafeto.com

ChatGPT прати в ареста китаецМъж от китайската провинция Гансу бе арестуван по обвинения, че е използвал програмата за изкуствен …May 10 2023skafeto.com

Samsung забрани използването на ChatGPT на служебните телефониЮжнокорейската компания Samsung Electronics забрани на служителите се да използват чатбота ChatGPT и…May 3 2023skafeto.com